"ZA SHŽ, ZA svoju budućnost!"

Postanite član. Ispunite pristupnicu i pridružite se sindikatu hrvatskih željezničara

 

Ekipa SHŽ-a pobijedila na prijateljskom nogometnom susretu u Zadru

Objavljeno: 27. 01. 2007.

Na uzvratnom prijateljskom nogometnom susretu kojeg su u Zadru u petak, 26. siječnja organizirali predstavnici Gradskog poglavarstva, ekipa Sindikata hrvatskih željezničara postigla je dvije pobjede i u Zagreb se vratila kao ukupni pobjednik turnira.

Na susretima su sudjelovale četiri ekipe – dvije iz Zagreba (ekipe Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, te SHŽ-a) i dvije iz Zadra (ekipe Gradskog poglavarstva i Neslomljivi), a ukupno su odigrane tri utakmice. Prva je završila rezultatom 4:2 u korist SHŽ-a, a ekipa Gradskog poglavarstva nije se plasirala u daljnje natjecanje. U sučeljavanju ekipa MMTPR-a koju je predvodio ministar Božidar Kalmeta i Neslomljivih iz Zadra, u finale su se plasirali Zagrepčani, te zaigrali s ekipom SHŽ-a.

Srčana borba koju su pokazale obje ekipe koje su zaigrale u finalu, ipak je povoljnije završila za nogometaše Sindikata hrvatskih željezničara (rezultat 4:3), a finalisti iz Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka već su najavili održavanje uzvratnog susreta.

Nogometni susret u Zadru održan je u sportskom i prijateljskom ozračju, a nakon turnira, ekipe su slobodno vrijeme iskoristile za razgovor i druženje.

                                                                                                                                    T.D.