"ZA SHŽ, ZA svoju budućnost!"

Postanite član. Ispunite pristupnicu i pridružite se sindikatu hrvatskih željezničara

 

U Rovinju održani sportski susreti SHŽ-a

Objavljeno: 14. 05. 2007.

Od 11. do 13. svibnja  2007. godine, u turističkom naselju Villas Rubin u Rovinju, održani su sportski susreti Sindikata hrvatskih željezničara.

Na igrama je sudjelovalo oko 600 članova i gostiju, koji su se podijeljeni u ekipe, natjecali u disciplinama mali nogomet, boćanje, stolni tenis, pikado i šah.

Sportske ekipe sastavljene od članova SHŽ-a iz cijele Hrvatske (Zagreb, Osijek, Split, Rijeka, Slavonski Brod, Vinkovci, Karlovac, Koprivnica, Varaždin, Knin, Kutina, Ploče, Sisak, Ogulin, Novska, Moravice i dr.) dolaze iz pet društava nastalih podjelom HŽ-a (HŽ Holding d.o.o., HŽ Putnički prijevoz d.o.o., HŽ Infrastruktura d.o.o., HŽ Cargo d.o.o. i HŽ Vuča vlakova d.o.o.), kao i iz izdvojenih društava kćeri HŽ-a. Najuspješnijim natjecateljima, priznanja i pehare uručili su u subotu na večer Ivan Forgač, predsjednik SHŽ-a, Mijat Kurtušić, član Uprave HŽ Holding d.o.o., te dopredsjednici SHŽ-a Marija Stefanov, Marko Brekalo, Mate Derežić i Vahid Bajraktarević.

Sportski susreti SHŽ-a u Rovinju su održani po prvi puta. Godine 1997. prvi susreti održani su u Zagrebu, godine 1998. u Osijeku, u periodu od 1999. do 2004. sportska natjecanja organizirana su u Zagrebu, a posljednje tri godine u Trogiru.

T.D.